Breadcrumbs

Odrasli

Vježbanje može biti bolno

Vježbanje može biti bolno

Znate onaj osjećaj: pretjerali ste s vježbanjem u teretani i sad osjećate bol u mišićima za koje niste ni znali da imate. Niste jedini. Bolovi u mišićima su česti i mogu napasti bilo koji dio tijela, od vrata i ramena do nogu i stopala.
Razumijevanje zubobolje

Razumijevanje zubobolje

Mnogi ljudi pate od bolova zubi ili desni. To se naziva zuboboljom. Zubobolja je obično neprekidna pulsirajuća bol, ali može se pojaviti i nestati. Ponekad je jača po noći, ili za vrijeme uzimanja hrane ili pića, posebno ako je jelo i piće hladno ili toplo. Zubobolja se ponekad ne osjeća samo u zubima. U nekim slučajevima se proširi na lice i čeljust.
Menstrualna bol je gadna

Menstrualna bol je gadna

Ako ste doživjeli menstrualne bolove, znajte da niste jedini! Većina žena iskusila je menstrualnu bol. To je zapravo najčešći ginekološki problem s kojim se mlade žene susreću. Žene koje pate od menstrualne boli obično je prvi put iskuse u tinejdžerskim godinama, nekoliko godina nakon prve menstruacije.
Saznajte više o glavoboljama

Saznajte više o glavoboljama

Svi smo mi u nekom trenutku patili od glavobolje. No, glavobolja koju ste Vi iskusili ne mora biti ista kao glavobolja druge osobe. Naime, postoje četiri vrste glavobolje, svaka sa svojim značajkama boli i uzrocima. Ako znate koja Vas je vrsta glavobolje snašla, bolje ćete s njom moći izaći na kraj.
Vrućica: kako se ohladiti kada ste vrući

Vrućica: kako se ohladiti kada ste vrući

Vrućica označava stanje u kojem se Vaša tjelesna temperatura povisila iznad normalne razine od oko 37°C. To je znak da se Vaše tijelo bori protiv neke bolesti i često je znak infekcije. Bakterijske i virusne infekcije mogu uzrokovati vrućicu.